Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Γυναικεία ερωτήματα ΙΙ

Πως τα καταφέρνουν ούλλες οι κυρίες παύλα επαγγελματίες παύλα καριερίστριες παύλα επιστημόνισσες να φορούν ωραία, σέξι, σικ και επαγγελματικά πουκάμισα, χωρίς να αννοίει τζείνον το πρώτον κουμπίν στην περιοχήν του στήθους (το λεγόμενο κουμπί-μαχητής, γιατί μάχεται να παραμείνει κλειστόν παρά τον όγκον);

Τζαι γιατί εμέναν όποτε φορήσω πουκάμισον, το εν λόγω κουμπίν αννοίει πάντα άμαν τυχαίνει να έσιει πλάσματα γυρόν; Σκατό-Μέρφυ, κάμνεις με ρεζίλιν κάθε μέρα!

5 σχόλια:

Moonlight είπε...

Έχω τζι εγώ το πρόβλημα τζαι ούτε εγώ εν το ήβρα το κόλπον ακόμα. Ειδοποία άμα καταλάβεις τι γίνεται. Αλλά έτσι ένι...άμα είσαι λίο προσοντούχα κάμνουν σου πόλεμο οι άλλοι επειδή σε ζηλέυκουν (θεωρία μάμας μωρού της πρώτης δημοτικού)

Leni είπε...

Ράφκουν το. Όχι μόνο το κουμπί, που το επίμαχο κουμπί ως το πιο κάτω. Έκαμα το με ένα πουκαμισούι μου τζαι έπνασα. Φυσικά τωρά εν μπορώ να το ξικουμπώσω με σέξυ τρόπο, αλλά άτε...

Kato Ydata είπε...

Μπορείς να μας περιγράψεις με λεπτομέρεια τη σκηνή; Κάτι μου λέει πως μόνο εσύ ένιωσες άσχημα. Σκέψου πόσο όμορφη και ενδιαφέρουσα έκανες την μέρα των θεατών!

Ερυκίνη είπε...

@moonlight
σωστόν! καλλύττερον τούτον το πρόβλημαν παρά το να μεν είσαι προσοντούχα!!!

@Leni
μπράβο ρε!! εν θα το εσκέφτουμουν ποττέ που μόνη μου. Πως σου φαίνεστε. Αλλά ύστερα ίνταλως το φκάλλεις, που πάνω όπως τη φανέλα; όντως εν λλίον ξενέρωτο!!

@Κατω ύδατα
Μάνα μου ούτε καν εγώ εν νιώθω άσχημα πλέον. Έπαθα το τόοοοσες πολλές φορές που αναισθητοποιήθηκα πλήρως. Τούτην τη φοράν τα κουμπιά μου ήταν ορθάνοιχτα στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου. Σύμπτωσις την ώραν που το εσυνειδητοποίησα επέρναν ένας τύπος που μπροστά τζαι ξέρεις εκοντοστάθηκεν λλίον. Ναι νομίζω ότι εφτιαξα τη μέραν του.

Eólica είπε...

Δοκίμασε να ράψεις λλίον την κουμπότρυπα να εν πιο σφιχτη να με σου φέφκει το κουμπιν! Επίσης, παίζει ρόλον τζιαι η ποιότης του πουκαμίσου! Δηλαδίς έναν των 10 ευρώ που το σπρίντερ εννά σου αννοίει σίουρα, ενώ ένα των 40 ευρώ που το μπένετον εν εγγύηση ότι όι μόνο εν θα αννοίει, αλλά εννά σου κρατήσεις τζιαι 4-5 χρόνια.
Εμέναν η απορία μου εν άλλη: πώς καταφέρνουσιν να εν πάντα σασμένες στην ΤΡΙΧΑ τζιαι να μεν ιδρώνουν ποττέ;