Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τώρα ακόμη περισσότεροι Κύπριοι στο Λονδίνο!

Χρωστώ σας νομίζω ένα κειμενάκι για το Λονδίνο τζαι μια τζαι είναι πλέον προφανές ότι εν πρόκειται να δουλέψω σήμερα, here it goes...

Το Λονδίνο....

Βασικά, έβρεσιεν. ΝΤΑ!!! εν το Λονδίνο??!!! Πλήρης επιβεβαίωση στερεότυπου νούμερο 1.

Οι Εγγλέζοι παν στες pub ολημερίς. Πλήρης επιβεβαίωση στερεότυπου νούμερο 2

Το pub food εν πάαρα πολλά καλό. Πλήρης επιβεβαίωση στερεότυπου νούμερο 3.

Το να ακούεις εγγλέζικα με brittish accent που πάνω που ένα άτομο τζαι πάνω που 5 λεπτά προκαλεί σου πονοκέφαλο. Πλήρης επιβεβαίωση στερεότυπου νούμερο 4.


Το να ακούεις δε εγγλέζικα με brittish accent που μεθυσμένες εγγλέζες είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ που μπορεί να ακούσεις. Τούτον ξεπερνά τζαι τα αρχικά μου στερεότυπα!!!


Κατά τα άλλα ωραία επεράσαμεν, εμπήκαμεν σε παραδοσιακό λονδρέζικο ταξί, είδαμεν παραδοσιακούς λονδρέζικους τηλεφωνικούς θαλάμους, εφάαμεν παραδοσιακά fish & chips, είδαμεν τζαι τον ποταμόν, τζαι το big ben, τζαι το Ππικατίλλιν Λονδίνου, τζαι το Camden Town (την πιο τέλεια περιοχή του Λονδίνου), εφάαμεν τζαι ισπανικά τάπας δίπλα που θκυό λεσβίες που δεν εσταματούσαν να φιλιούνται. Ωραία, ωραία. Μόνο τη βασίλισσαν εν είδα ρε γαμώτο. Εν είχα χρόνο να περάσω που το Μπάκινγκχαμ. Μιαν άλλην φοράν Λίζα, σόρρυ!


Η βλαμμένη Ερυκίνη εξέχασε να φορτίσει την παταρίαν της φωτογραφικής, η οποία τα παιξε μετά την πρώτη μέρα (κλαψ, κλαψ). επρόλαβα όμως να φωτογραφίσω το big ben by night, τζαι να φωτογραφηθώ μπροστά στο ODEON φίλε μου, τζιαμέ που παν οι σταρες για τες Λονδρέζικες πρεμιέρες τους με τα κόκκινα χαλιά και τα λοιπά.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το Κάμτεν εν η πιο τέλεια περιοχή του Λονδίνου that means the next time you are around you should give me a ring cos the person who was guiding you didn't know the good bits ;-)
Αλλά ναι....θυμούμαι τον δικό μου ανώριμο ενθουσιασμό την πρώτη φορά που επήα Κάμτεν! Αααχ...ήταν 15 λεπτά με το λεωφορείο που το πρώτο μου σπίτι...

cheers mate (with the london accent)

Ανώνυμος είπε...

kai londino? bravo! tzai emeis na luoumen damesa!:p

Ερυκίνη είπε...

@roam
εσιεις δίκιον! διορθωσις: η πιο ωραία που εγώ προσωπικά πήγα. μέσα σε θκυό μέρες που οι μισές τζι όλας επίαν σε κοινωνικές επαφές (γενέθλια, δείπνα, επισκέψεις σε φίλους) πόσα να δεις; Εντάξει ενθουσιάστηκα. επία το πρωίν του Σαββάτου, είσιεν market, food market από διάφορες κουζίνες, εγόρασα τζαι θκυό τέλεια πραγματικά πόστερ. Τι άλλο θέλεις να ενθουσιαστείς; έστω ανώριμα! next time mate, θα σε γυρέψω!!

@ kalioush
κορού μου γλυκιά!!!! τι κάνεις? ε ναι κι εμείς Λονδίνο, γιατί όχι δηλαδή. Με την πρώτη ευκαιρία να έρτεις περίπατον ως τες γειτονιές μας κοπελιά να ξε-λύσεις!!! Προσφέρουμεν πρώτης τάξεως φιλοξενίαν (μπορεί να χρειαστεί να κάμεις κανέναν πείραμαν, αλλά εν πειράζει, :p)