Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Α τζαι να μεν ξεχάσω...

επιάσαν με τηλέφωνο που την Αλέρτ (ίντα ντροπή, είχα ξιχάσει το παιδίν εντελώς, εκάμεν 10 λεπτά να συνεννοηθούμεν). Προφανώς η κουβέντα με τον καθεδρικό ναό του Αρχιεπισκόπου προχωρά από ότι φαίνεται... γιατί ο Αρχιεπίσκοπος θέλει να καλεί τους φίλους του για ππάρτυ τζαι εν τους φορεί ο τόπος στες παραδοσιακές κυπριακές βυζαντινές εκκλησιές μας, θέλει μου καθεδρικόν μεγαθήριον.... να έσιει μιαν άπλαν....

Αύριον, η ώρα 12, μπροστά στο Δημαρχείο Λευκωσίας, θα έχει εκδήλωση διαμαρτυρίας. Προφανώς όπου να' σαι φκαίννει η απόφαση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται τζαι μπόρει παέννετε τζιαμέ. Για λεπτομέρειες μεν με ρωτάτε (προχτές ήρτα), ρωτάτε τα παιθκιά της ΑΛΕΡΤ.

Ερυκίνη

3 σχόλια:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ είπε...

Very good.

osr είπε...

εσύ εννα παένεις;

α τζαι κάτι άλλο

να ρωτήσει κάποιος τα παιθκιά της αλερτ τι εννοείς;


ούλλη η κύπρος ξέρει ποια εν τα παιθκιά της αλερτ;

εγώ που ήμουν τζειμέσα τζαι ένι ξέρω ποια εν τα παιθκιά της αλέρτ

α μα υπάρχει ακόμα;

ούτε στην σελίδα έχει τίποτα παρά μόνο τον απρίλη και πριν από αυτό τον φεβράρη

τζἂι κάτι τελευταίο δηλαδή εσύ όταν μιλάς αλήθκεια λαλείς

παένετε;

δεν λέτε πηαίνετε ας πούμε;

Ερυκίνη είπε...

@osr,
έσιεις όρεξην πόψε. λυπούμαι έσιεις δίκαιον εν ήμουν πολλά σαφής, αλλά όταν λέω ρωτάτε τα παιθκιά της Αλέρτ, προφανώς εννοώ "παέννετε κάτω δεξιά στο λινκ για το μπλοκ τζαι στείλτε τους ενα ιμαιλ ή κάτι", εν εννοώ να παεις να τους έβρεις που κοντά.

το σχόλιο για το παέννετε εν το κατάλαβα. εμείς στο χωρκό μου έτσι λαλούμεν. εν εκατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να υπονοήσεις με το σχόλιο σου, αλλά εν έσιει τζαι τόση σημασία γιατί η ουσία του πόστ εν άλλη τζαι όι τα κυπριακά μου. Τζαι όι αύριο μπορεί να μεν τα καταφέρω να πάω (και όχι παέννω), αλλά είπα ότι μπορεί κάποιος να θέλει να το μάθει.