Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ντροπή...

Εθκιάβασα τούτον στον Μαχαλλά τζαι αξίζει τον κόπο να το θκιαβάσουν τζι άλλοι. Το πόσο μα πόσον αντράπηκα δε λέγεται. Ας σταματήσουμε να περιπαίζουμεν τους εαυτούς μας τζαι τους άλλους για την κυπριακή φιλοξενία τζαι καλοσύνη. Τζείνος ο Κυπραίος/η Κυπραία επέθανεν ή εν τωρά πάνω κάτω 60-70 χρονών. Εμείς δεν είμαστεν τζείνοι οι Κυπραίοι. Δεν είμαστεν.

http://www.mahallas.com/2011/03/aphrodites-home-is-cruel-place-cyprus.html


ΥΓ. εν γράφω για τη Γιαπωνίαν, όι που αναισθησίαν, αλλά γιατί εν μπορεί κανένας να πει τζαι τίποτε μπροστά σε τέθκοιες τραγωδίες. Ούτε τιμωρία του Θεού ένι, ούτε τιμωρία της φύσης ένι στην αλαζονεία του ανθρώπου, ούτε τιποτες. Κάποια πράματα απλά συμβαίνουν. Τραγικά, με πολλύν πόνον, αλλά συμβαίνουν. Εν τζαι μπορεις να κάμεις τζαι τίποτες. Ας αλλάξουμεν τζείνα που μπορούμεν να αλλάξουμεν...

5 σχόλια:

Moonlight είπε...

Εν εξαγριωτικό!
Τις προάλλες εκάμναμε ένα γυρό με το αυτοκίνητο στους δρόμους της παλιάς Λευκωσίας (συνηθίζω να περπατώ στην περιοχή, όι να οδηγώ, αλλά ήταν συντόμι για κάπου) τζαι εσταμάτησε σε μια φάση το αυτοκίνητο μπροστά μου για να κάτσει τζιαμέ να ρωτά τες κορούδες που απλά εστέκουνταν τζι εμιλούσαν σαν παρέα (τζαι εν επροκαλούσαν ούτε με την εμφάνιση τους ούτε με τίποτε) "how much?".
Τι εγίναμε πλέον; Ποιός μας έκαμεν έτσι;

Disciple είπε...

μα οι κυπραίοι είμαστε φιλόξενοι τζιαι καλοσυνάτοι....αν ο ξένος εν αριος Ευρωπαίος ή αμερικάνος.

είμαι σίουροι ότι οι γάροι που περιγράφει η κοπελλα εν οι ίδιοι που φωνάζουν έξω οι ξένοι που την κύπρο, εν εγκληματίες, εν ξημαρισμένοι εν εν εν.

Anef_Oriwn είπε...

Ερυκίνη,

Με την άδεια ΣΟΥ θα ‘θελα να χρησιμοποιήσω το ΥΓ. για ένα δικό μου κείμενο για ανάρτηση...

Ερυκίνη είπε...

@moonlight
εν ξέρω αλήθκεια. Αλλά εσκέφτουμουν σήμερα. εν άραγες σου τυχαίον που ο χαρακτήρας του "φιλόξενου κυπραίου" εχάθην που τζείνους τους ανθρώπους που την εισβολήν τζαι μετά; τζείνους που εζήσαν έναν πόλεμον, πρώτα τη φτώσιειαν τζαι μετά νεο-πλουτισμόν. Ο "φιλόξενος κύπριος" εχάθηκεν γιατί νομίζουμεν ότι είμαστεν καλλύττεροι που τζείνους που έχουν λλιόττερα ριάλλια που μας.

@ αππωμένη,
όντως. Αν τζαι εν είμαι σίουρη πόσον φιλόξενοι είμαστεν αλήθκεια τζαι στους ευρωπαίους/αμερικάνους. όπως επίσης εν είμαι σίουρη πόσα πλάσματα που έννεν εγκληματίες/ζημαρισμένοι εν κάμνουν τες ίδιες συνδέσεις μόλισ δουν μιαν κινεζούλαν ή μιαν ρωσσίδαν. ξέρουμεν τους ξένους που έρκουνται στην κύπρον για ναν τα δουλικά μας. εν έχουμεν ακόμα Πακιστανούς γιατρούς ή κινέζους επιστήμονες ή μαύρους αστυνομικούς (ή μπορεί τζαι να μεν αποκτήσουμεν ποττές)

@άνευ
καλό. κανέναν πρόβλημαν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αναμενόμενο να την σταματούν αφού οι κεντρικές γειτονιές της Λευκωσίας έχουν κατακλυστεί απο συμπατριώτισσες της που κάνουν πεζοδρόμιο από το χάραμα non stop. Πρωί μεσημέρι βράδυ νέες γερόντισσες... Πως να την ξεχωρίσουν από το πλήθος?