Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ειδήσεις θαμμένες....

Στο cyprusnews σήμερα εθκιάβαζα τούτον το άρθρον http://cyprusnews.eu/xara-zymara/2521997-2014-10-01-20-39-54.html τζαι δεν εκατάλαβα τι ελάλεν τίποτες.

Ώσπου τζαι έκαμα κλικ, ότι πριν καναθκυό μέρες έπιαεν κάτι το μάτι μου, αλλά ήταν αθλητικά τζαι εν εθκιάβασα την είδηση, γιατί ως γνωστόν εγώ εν ασχολούμαι. Τζαι ήβρα την είδηση δαμέ:
http://sentragoal.philenews.com/article.asp?catid=19187&subid=2&pubid=129851658

Μάλιστα. ένας ελληνοκύπριος επίεν να παίξει μάππαν σε τουρκοκυπριακήν ομάδαν τζαι απειλούν τον ιμίσιη μου. Τζαι όι μόνον τα χτυπημένα φασιστούθκια, αλλά τζαι ο προϊστάμενος του στην ΑΗΚ απειλεί τον με απόλυσην!!!

Τζαι κάτι τέθκοιον απλώς εθάφτηκεν που τα μέσα. Κανένας που τους τόσους καλοπληρωμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης που προσπαθεί να λύσει το κυπριακόν τζαι να ενώσει το νησί μας τζαι άλλα μελοδραματικά εν εφκήκεν να πει τούτους τους χτυπημένους "άγια ολάν, ίνταλως κάμνετε έτσι;;"

Τζαι θέλουμεν λύσην ύστερα. Εκατάλαβες;;
Εθθύμισεν μου τούτην την ιστορία κάτι χρόνια πριν πάλε με τες μάππες, αλλά τζαι τούτη την ιστορία με τες συνεργασίες καθηγητών του Πανεπιστημίου με τουρκοκύπριους επιστήμονες.

Επιτέλους, πρέπει να καταλάβετε, η επαναπροσέγγιση έννεν απλά λεξούα για προεκλογικούς πολιτικούς λόγους, τζαι ούτε εννά γινεί στα χαρκιά. Η επαναπροσέγγιση εννα γινεί μόνον έτσι. Μόνον έτσι.
Παίζοντας μάππαν, τζαι μουσικήν, τζαι κάμνοντας συνεργασίες.
Τζαι αν θα γινεί ποττέ, εννά γινεί που τα πλάσματα, όι που τους πολιτικούς.

Τζαι οι εθνικόφρονες φασίστες μπορούν να βράσουν στο ζουμίν τους, το καθαρόν ελληνικόν.

Παίξε μάππαν ρε κύριος. Μεν ακούσεις κανέναν.
  

3 σχόλια:

Η ωραία ζυμωμένη είπε...

καλά κάμνει το κοπελλούι...εν θα δούμε ποττέ χαΐρι

Aceras Anthropophorum είπε...

καλάν έσιει ακόμα που πράττουν για την επαναπροσέγγυσην; Τζιαι τούτος φαντάζουμαι επήεν γιατί ήβρεν όρους που δεν έβρισκεν στες ελεύθερες περιοχές, όπως ο Μουσταφάς που δουλεύκει χτίστης τζιαι έρκεται κάθημέρα που τα κατεχόμενα έρκεται διότι δεν ηβρίσκει καλλύττερους όρους ποτζιεί.

Ερυκίνη είπε...

Καλημέρα σας.

Εν όπως το λαλεί ο Ασέρας. Ο άδρωπος ήβρεν καλλύττερα τζαι επίεν. τζαι όντως καλά κάμνει.
Ασέρα, εν λαλώ ότι ο άδρωπος κάμνει το συνειδητά για την επαναπροσέγγισην προφανώς. Απλά για μένα η αντίδραση σε τούτον το πράμαν έρκεται σε μεγάλην αντίφασην με τες πολιτικές εξαγγελίες μερικών μερικών.