Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Απορία ΙΙ (δημοσιευμένη)

Ο καινούργιος Βουκώλος φίλοι και φίλες είναι πλέον γεγονός!!! Όσοι εν επεράσετε σήμερα που την καφετέριαν του Πανεπιστημίου Κύπρου, γυρέψετέ τον την Τρίτην. Πολλά δυνατόν τεύχος που φιλοξενεί κείμενα από (όχι και τόσο ιερά, χιχιχι) τέρατα, όπως το Δούκα και τον Ονήσιλο, ε τζαι την αρχοντοφατσούλα μου σε μιαν τσιοφτούδαν έτσι ανάλαφρην, σαν εμέναν !!!!

Παράλληλα, τα 21 Γραμμάρια έχουν επίσης εκδοθεί. Καινούργιος όμιλος, καινούργια παιδιά στη γειτονιά, καλά παιθκιά τζι ορεξάτα, αγαπώ τα πολλά, τζαι εκάμαν μου την τιμή να φιλοξενήσουν πόστ από το δυσμοιρο ετούτο βλογ, όπως και το πάρακάτω που δημοσιεύω τιμής ένεκεν.

Απορία
Πραγματικά πάντα είχα την απορία. Γιατί κάποιος/κάποια γράφει κάτι στο μέσα μέρος της πόρτας στις δημόσιες τουαλέτες; Ποττέ εν το εκατάλαβα.
  1. Ήταν ήδη τζιαμέ τζαι καθώς έκαμνεν την ανάγκην του ήρτεν του αναλαμπή τζαι απλά εν έθελεν να το ξεχάσει;
  2. Ήταν ήδη τζιαμέ κάμποσην ώραν τζαι εβαρκέτουν τζαι είπεν «ας γράψω κάτι να περάσει η ώρα;»
  3. Θεωρεί ότι τζείνον που έσιει να πει εν τόσο σημαντικό που πρέπει ούλλοι να το θκιαβάσουν; Άμαν εν μπροστά στα μούτρα σου την ώραν που κατουράς, εν μπορείς να το αγνοήσεις.
  4. Θεωρεί ότι τζείνον που έσιει να πει εν εντελώς για χέσιμο; τζαι πάλε εν το καταλληλότερο μέρος.
  5. Εν έσιει μπογιά ή σπρέυ να γράψει πάνω στον τοίχον τζαι συμβιβάζεται με το μαρκαδόρο πάνω στην πόρτα; Μα γιατί που μέσα ρε παιδί μου;
  6. Για καθαρά αλτρουιστικούς λόγους; Άμαν πάει ό άλλος να κάμει την ανάγκην του να έσιει κάτι να θκιαβάζει, να περνά η ώρα του.

Όι πέτε μου. Πάντως, όποιος τζαι να εν ο λόγος, συγγνώμην τζιόλις, αλλά εγώ τι φταίω να κατουρώ τζαι να έχω φάτσα φόρα το Πάμπος + Έλενα = L.F.E. (σε καρδιούλα πάντα) ή ακόμα σιηρόττερα το διαφημιστικόν του ομίλου με το ηλιθιότατο σλόγκαν;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πω την αμαρτία μου έγραψα κι εγώ μια φορά με την πενούα που έπεσεν χαμέ που την τσέντα γιατί η τελευταία αρνιέτουν να κορατζιήσει πάνω στο μικροσκοπικό κατσουνούι που εβάλαν στην πόρτα.
Βασικά όπως εμάζευα όσες δυνάμεις ισορροπίας διέθετα με απώτερο στόχο ούτε να κάτσω στο κάθισμα, ούτε να πιτσικλιστώ, ευθυγραμμίζω την σπονδυλική μου στήλη, συμπεριλαμβανομένου του αυχένος, με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να κοιτάει ευθεία μπροστά.
Φάτσα φόρα λοιπόν, μια έκκληση ΄τυπωμένη με γραμματοσειρά κόμικ σε ιταλικς μεγέθους 36 που έγραφε
"Μην ρίχνετε χαρτιά στη λέκάνη"
Μόλις φτζιερώνω το τάγκι μου που λες και σκουπίζομαι, σπαταλώντας όσο περισσότερο ρολό γίνεται (εν μούχτιν το εβλοημένο), τραβώ τα ρούχα μου πάνω, παίρνω την πένα που χαμέ και γράφω από κάτω :
"είναι μαθημένη μόνο στα σκατά"

ε μαααα.....

qwazix είπε...

Ίσως ήθελε να γράψει και έξω, και φοβόταν την κοινωνική κατακραυγή. Ίσως ήθελε να πει κάτι μόνο σε άτομα του ίδιου φύλου.
Πάντως νόμιζα πως είναι αντρικό φαινόμενο...

Ερυκίνη είπε...

@ανώνυμη
εσύ ήσουν;;; (χαχαχα)

@qwazix
δεν ξέρω τι γράφει στις αντρικές, αλλά στις γυναικείες μόνον τσιόφτες (=βλακείες) γράφει, εκτός που κάτι πετυχημένα μέσα-μέσα (δες ανώνυμη πιο πάνω). να ρωτήσω κάτι αδιάκριτο; τι σημαίνει qwazix? ίσως άμαν ξέρω τι είναι να μεν κάμνω συνέχεια λάθος άμα δακτυλογραφώ, τζαι να το γράφω 3 φορές για να το πετύχω.

@ someone out there
εάν κατέχει κάποιος, πέτε μου τι κάμνω λάθος τζαι εν ανανεώνεται το παλιόπραμαν με τα recent comments???

Sike είπε...

err, αφου εν έshεις πράμα για recent comments.... εννοείς το blogroll? Εν με τες λόξες του.

Ερυκίνη είπε...

είχα πράμαν για πρόσφατα σχόλια, αλλά έφκαλα το γιατί εν εδούλευκεν τζαι επαρέτησα την προσπάθειαν. εσύ πως το έκαμες το δικό σου;

Sike είπε...

search for "recent comments widget" - sorry en thymoumai pou to ivra

qwazix είπε...

qwazix... δεν σημαίνει κάτι, είναι απλά κάτι αρκετά παράξενο για να είναι μοναδικό, ώστε να βάζω παντού το ίδιο. Όμως έχω κάτι να σε βοηθήσει να μην το κάνεις λάθος: ολα τα πληκτρα είναι τερμα τέρμα αριστερά στο πληκτρολόγιο, με ένα παρείσακτο i για ευφωνία.

QWertyuIop
Asdfghjkl
ZXcvbnm