Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Του παρά η φόλα

(η εναλλαγή θεματολογίας σε τούτον το βλογ μπορεί να με τσακίσει, τζαι σας φαντάζουμαι)

Η Ερυκίνη σας μετά από μια μεγάλη περίοδο αφραγκίας, ταπί και καθόλου ψύχραιμη, αφού κοίταξε την πτώχευση κατάματα, αναζητά τρόπους για εύκολο χρήμα.

1. να κάμνει καταθέσεις που την ΑΤΜ τζαι να μπει σε τζείνον τον διαγωνισμόν που σου διούν λεφτά ίσον με την χρονολογία γέννησης σου. θκυό εν τα βασικά προβλήματα, το ότι εν έχω λεφτά να καταθέσω τζαι ότι πάντα ήμουν γκαντέμα, τωρά εννά κερτίσω;

2. να παίξει στοίχημα σε μπούκκικο. οι άλλοι δηλαδή ίνταλως κερτίζουν; αν εν αλήθκεια τούτον που λαλούν για το beginners luck, θα χεστούμε στο τάλιρο, που λένε και στες ελλάδες. άσε που έχω έφεση στα αθλητικά. είμαι το μοναδικόν άτομον που προέβλεψεν όλες τις νίκες του Εργοτέλη στο πρωτάθλημαν, αν το έπαιζα θα ήμουν πλούσια τωρά.

3. να παίξει τόμπολαν. τζαι πάλε προκύπτει το πρόβλημαν της γκαντεμιάς, όπως επίσης τζαι το που να πάω να παίξω τόμπολαν. η μόνη που ξέρω εν τζείνη που γίνεται στο παλιόν ΟΠΕΡΑ που να κοπούν τα πόθκια μου αν πατήσω ποττέ τζιαμέ (εγώ στο ΟΠΕΡΑ εμεγάλωσα ρε, είδα το Εξορκιστήν τζι έσιεσα πάνω μου, ερωτεύτηκα τον Τζέιμς Ντίν, ήταν η τρίτη φωτογραφία στα αριστερά, τζαι να γινεί τόμπουλα;) τζαι τζείνη που γίνεται στο πάραδίπλα χωρκόν που το δικόν μου, αλλά ο νικητής το πολλύν πολλύν να κερτίσει καμιαν βαρέλλαν γάλα για χαλλούμια, τι να το κάμω ολάν; να λουθώ μέσα σαν την Κλεοπάτραν;

4. Να πουλήσει τα ωάρια της. οι άντρες δηλαδή ίνταλως πουλούν το σπέρμαν τους; αλήθκεια πόσον να πάει έναν ωάριον; αλλά τα γέριμα αννέν να αναπαράγω τούντα γονίδια να μεν το κάμω με τον παραδοσιακόν τρόπον που εν τζαι πιο ευχάριστος;

5. Να πιάσει μιαν δουλειάν. είπαν μου είμαι over-qualified για γραμματέας επειδή είμαι μαστερούχος τζαι τι στα ανάθθεμαν γυρεύκει μια ψυχολόγα έτσι δουλειάν, άτε τωρά να εξηγάς γιατί εν μπορείς να δουλέψεις τζαι πελλάρες. Φυσικά μπορώ να πάω πάλε σε φούρνον που έχω τζαι προϋπηρεσίαν, εννά χαρούν να με ξαναδούν, αλλά που να μείνουν γέριμα την τελευταίαν φοράν είπα ότι εν θα ξαναπουλήσω τυρόπιττες τζαι ψουμιά.

6. Να πουλήσει το σώμαν της. Έτσι όπως πάμεν εννά το πουλήσω. Το θέμαν που τίθεται εν εννά το γοράζει κανένας;

Τέλος πάντων ελπίζω το Άμστερνταμ να αξίζει τόσον ζόριν.

6 σχόλια:

ρίτσα είπε...

αξίζει αξίζει εν πολλά ωραία

Ανώνυμος είπε...

Kame kamia listia tora pou en tis modas prin na perasi i krisi kai pokatsoun.Gliora prolavenis.An se pian en nashis mouhtin fai mes sto kelli.Hate.Perimeno na tin akouso sintomos:))

Ερυκίνη είπε...

Ου μάνα μου,
ξέρω γω ρε ανώνυμε; εν τζαι ξανάκαμα έτσι πράματα, εμέναν τζαι στες αντιγραφές στο σκολείον επιάνναν με, εν θα με πιαν στη ληστείαν; τζαι ξέρεις ίντα μπου λαλούν: τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες τζαι εγιώ λεβέντισσα εν είμαι, σίουρα πράματα.

Ανώνυμος είπε...

ahaha.Ego potte en akamna antigrafi giati ekotziniza pou ton foo mou.
Eshis dikeo.Pareta.Idamen kai tous allouspou ekamnan listies kai itan gia klamata...
Prepi na pasin ameriki i londino gia ... eksidikefksi:))

ονήσιλος παυλίδης είπε...

ΔΙΝΩ 100 ΕΥΡΩ

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Αίσχος!