Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Οικειότητες

Για την Ερυκίνη σας εν είμαι σίουρη τι εικόναν εσχηματίσετε, αλλά να το ξέρετε είμαι πιο κάφρος από ότι νομίζετε. Τζαι πιο γαούριν ώρες-ώρες. Τζαι ιδιότροπη. Τζαι κακότροπη. Μόνον που τούτα τα ελαττώματα συγκρατώ τα μπροστά στους πλείστους ανθρώπους. Εκτός που τζείνους που έχω την πιο πολλήν οικειότηταν.

Όπως την οικογένειαν μου. Για παράδειγμαν, μόλις έβαλα τες φωνές του αρφού μου. Είπεν ο καημένος έναν "ίντα μπου κάμνεις;" τζαι έπιασεν την απάντησην "ίντα μπου θέλεις πάλε;" άγρια τζαι φωναχτά. Γιατί εθκιάβαζα μπλοκ τζαι ήμουν προσηλωμένη τζαι απόσπασεν την προσοχήν μου. Ναι, ναι, είμαι τέθκοιος άνθρωπος.

Τζαι της μάνας μου, της γεναίκας που με γέννησε, μεν φανταστείτε πόσον απότομα μπορεί να της μιλήσω. Εντάξει μπορεί να έχω λόγον, πχ. να θυμάται να μου μιλήσει για το γάμο τζαι τα εγγονούθκια που ονειρεύκεται στην πιο πιεσμένην μου στιγμή. Εν ξέρω πως τα καταφέρει να θκιαλέει τες πιο λάθος στιγμές. Τζαι πάλε όμως τούτον έννεν δικαιολογία. Ξέρω το. Τζαι μετά νευριάζω με τον εαυτό μου που ξεσπώ άδικα πάνω της.

Εν μπόρω το να είμαι συγκεντρωμένη/απορροφημένη σε κάτι τζαι να έρκεται κάποιος να μου μιλά, ακόμα τζαι να μου πει "γεια". Ή που εν θα απαντήσω καν ή που εννά απαντήσω απότομα. Τζαι άμαν ξυπνώ το πρωί συνήθως εν θέλω να μιλώ σε κανέναν. Γενικώς έσιει φάσεις που εν έχω διάθεση για κανενός είδους αλληλεπίδραση, τζαι εκνευρίζουμαι άμαν μου μιλούν σε τζείνες τες φάσεις.

Έννεν πολλά παράξενον; τους ανθρώπους που αγαπάς παραπάνω, που τους έσιεις πιο πάνω που άλλους να τους συμπεριφέρεσαι με σιηρόττερον τρόπον; τζαι γιατί; επειδή νιώθεις άνετα, οικεία. εν χρειάζεται να τηρείς τους άτυπους κοινωνικούς κανόνες που τηρείς σε ούλλες τες αλληλεπιδράσεις. επειδή με την οικογένεια τζαι τους πολλά στενούς φίλους ξέρεις ότι εν έσιει παρεξήγηση.

δηλαδή εν το ξέρω σίουρα. ξέρω ότι εγώ εν παρεξηγούμαι. ευελπιστώ ότι ούτε οι άλλοι παρεξηγούνται. φυσικά οι άλλοι ποττέ έννεν τόσον απότομοι μαζί μου, όσον εγώ μαζί τους, ούτε τόσον ιδιότροποι τζαι μη μου άπτου τζαι κυκλοθυμία full.

θέλω να απολογηθώ σε τζείνους που ζουν κάτι τέθκοια συχνά πυκνά μαζί μου, αλλά τζαι να απολογηθώ εκ των προτέρων, σε τζείνους που μπορεί να βιώσουν τέθκοιες καταστάσεις στο μέλλον. Το πως με αντέχουν κάποιοι άνθρωποι είναι άξιον απορίας.

Αυτά.

(εφάαν με οι τύψεις τωρά, εννά πάω να συμφιλιωθώ με το αδέρφιν).

UPDATE:
τα αδέρφκια εσυμφιλιωθήκαν με μιαν κούππαν παττίχα παωμένην, γιατί όπως λαλεί τζαι ένας ακροατής της αθλητικής εκπομπής στο Κανάλι 6 "σαν την Ανόρθωση τζαι την παττίχαν την παωμένην εν έσιει"....

3 σχόλια:

Anonymous είπε...

θκίαολε μαύρε πάσχω τζιαι εγώ που τούντη μαλακία...

Ανώνυμος είπε...

euxaristw re erykini pou mou apologeisai alla men foasai en kai eixa se parexigisei :p

Ερυκίνη είπε...

@Βελισσάρης
άσσιημον ελάττωμαν....

@ανώνυμος
ο brother αποκλείεται να είσαι, η Μ. συνήθως βάλλει το αρχικόν της....
ου μάνα μου... εξεκίνησα να είμαι κατζιά τζαι με τους ανώνυμους τωρά;;