Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Φιλίες

Με την κολλητή μου, την Σ., φιλενάδες από το σχολείο, επεράσαμεν τρία χρόνια στο ίδιο θρανίο, καταλαβαίνετε, είμαστε φίλες ρε παιδί μου. Μεν σου πω τζαι κάτι παραπάνω, οικογένεια, που τζείνην που την θκιαλέεις. Πάντα έτσι ένιωθα.
Αλλά εχτές πραγματικά εσυγκίνησεν με, νομιζω επίεν η φιλία μας έναν σκαλίν πιο πάνω, σε άλλον επίπεδον.

Σε δείπνο τύπου τσακίζουμεν-μεζέδες-σε παρακμιακή ταβέρνα-ώσπου να σπάσει η τζοιλιά μας με την τρίτη της παρέας (εκάθετουν στο μπροστά θρανίο επί καιρό σχολείου), σε μια συζήτηση για γάμους τζαι απιστίες, (είμαστεν τζαι οι τρεις μπακούρια εν τω μεταξύν), η Σ. ανακοίνωσεν μας ότι εν θα την έκοφτεν εάν ο άντρας της απατούσεν την με μιαν που μας, παρά να πάει με καμιάν άλλην καλλύτερα με την κολλητή μου. Τζαι στες συγκλονισμένες μας φάτσες απάντησεν: "ξέρω ότι καμιά που σας εν θα το έκαμνεν επίτηδες, το "εν το έθελα απλά εσυνέβηκεν" μόνον για σας εννά το επίστευκα πραγματικά με 100% βεβαιότητα"....

Μααάνα μου ρε.....


ελπίζω να συνεχίσει να τα πιστεύκει τούτα τζαι άμαν παντρευτεί τζαι πάω με τον άντραν της.

7 σχόλια:

Aslan είπε...

υποθετικα θα ηταν ενταξυ
αν οντως εσυναιβενε θα σε κατασπαραξει

******
ξυπνησε ο ποιητης μεσα μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Ahahaha
Polla kali korouda i fili sou.Se kerous ifesis i mirasia tou paplomatos en epitahriki anagi :)

Αχάπαρη είπε...

en epeidi en mpakouri tziai lalei potouta! its a nice thought though

Ερυκίνη είπε...

το ποίημα του Aslan τα λέει όλα πιστεύω. την ημέραν του γάμου της θα της το ξαναθυμίσω, να δω τι θα πει!!!

Ρε ανώνυμη, τούτον τον παραλληλισμόν αντρας-πάπλωμαν εν τον εξανάκουσα. λαλείς ναν γι' αυτόν που εφκήκεν το τραούδιν "το δικό μου πάπλωμα είναι για δυο άτομα";;; καιρός ύφεσης;;; σόρυ, αλλά τα που πήγαν οι άντρες κλπ, εν τα συμμερίζουμαι.

Ανώνυμος είπε...

Eeykini ime anonimos.
Otan lalo gia kerous ifesis ennoo gia ikonomiki ifesis opote an o synanthropos sou lifkete kati prepi na ton voithas parahorontas tou ena meros pou tzino pou ehis.Me tounti logiki.
Sorry pou en to katalaves alla en apolitos fisiologiko.
Allospos skeftete o arsenikos kai allospos o thilikos nous ennen?
Esi prepi os psihologos prepi na to gnorizis :)

Ερυκίνη είπε...

χα χα χα χα,
α ρε ανώνυμε, ίντα χαντή που είμαι. ήμουν τζαι σίουρη ότι εν γεναίκα. χιχι. αφού είπα σας βάλλετε ένα ψευδώνυμο να μεν συγχίζομαι!!!
εγέλασα πολλά, έτσι όπως το λαλείς καλό μου ακούγεται. ξέρεις εσαντανώθηκα γιατί κάτι τέθκοια, όπως τζείνον που κατάλαβα, έλλειψην αντρών κλπ κλπ, λαλούν τα καμπόσες (τζι εγώ καμιάν φοράν, αλλά εν τα εννοώ). εγώ που είμαι τζαι ψυχολόγος, τρομάρα μου, το γνωρίζω, άλλον πράμαν ο θηλυκός τζι άλλον ο αρσενικός νους!!!
μεν ακούεις στο πολλά βάθος είμαστεν πιο όμοιοι από ότι πιστεύκουμεν, στο πολλά βάθος.

Sike είπε...

άshημος ο σκοπός σου κόρη ερυκίνη...