Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Να ζήσετε να μας χαιρόσαστε

Ναι, ναι το μωρόν μου εγίνηκεν νιού (ενός όχι new) γρονού. Εκλείσαμεν έναν χρόνον ζωής τζαι οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν αρχίσει εδώ στο Δήμο Λευκωσίας.
Κερνούμε ηλεκτρονική τούρτα νουτέλλα (τουτέστιν μερέντα για τους εξ Ελλάδος) τζαι ηλεκτρονικό χυμό, αλκοόλ εν έσιει γιατί το πάρτυν εν παιδικό. Σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο κυρία Μαύρου απόψε στον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας θα μπορείτε να απολαύσετε ένα υπερθέαμα με πυροτεχνήματα και στη Λήδρας θα στηθεί street party τιμής ένεκεν. είστε όλοι καλεσμένοι !!!!
Πριν ένα χρόνο περίπου ένας γνωστός ο vencerem επρότεινε μου να κάμω ένα βλογ, για να βάλλω τα κείμενα με τα οποία τον έπρηζα κάθε τρεις τζαι λλίον. (εντωμεταξύν σύμπτωσις, ο vencerem εν ένας τύπος που θορώ μια φορά κάθε τρία τέσσερα χρόνια, δεδομένου ότι ζει στην άλλην άκραν του κόσμου, τζαι εψές εντελώς τυχαία εβρεθήκαμεν σε διπλανά τραπέζια. Ήρτεν για τους εορτασμούς αλόπως).
Που τότε που αποφάσισα να ακούσω τη συμβουλήν του τζαι να ξεκινήσω ένα βλογ, ομολογώ ότι τα πράματα εξελιχτήκαν πολλά διαφορετικά από ότι επερίμενα. Εν επερίμενα ποττέ ότι το βλογ εννά εγίνετουν έναν προσωπικόν, αλλά δημόσιον, ημερολόγιο, ούτε ότι εννά έγραφα ποττέ προς τα έξω τόσον προσωπικά μου πράματα, ούτε ότι εννά έγραφα για πράματα που αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, πχ. πολιτική. Ούτε ότι εννά ανέπτυσσα τόσον στενή σχέση με το βλογ ως οντότητα, ότι εννά εγίνετουν ένα δημιούργημα (έναν πράμαν δικό μου) τζι όι απλά ένα μέσον. Αλλά έτσι ένι με τη δημιουργία υποθέτω. Ποττέ εν ξέρεις που εννά σε φκάλει.
Τζαι εντελώς καινούργια συναισθήματα απέκτησα σε τούτον το χρόνο, όπως η σχέση μου με τους αναγνώστες τζαι τους υπόλοιπους μπλόκκερς, που εν πολλά περίεργη, δεδομένου του ότι εν διαδικτυακή, αλλά εν σχέση, το να μοιράζεσαι με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά στην ουσία τους ξέρεις και σε ξέρουν. Κάμνει νόημα; Τζαι εντελώς καινούργιο συναίσθημα το να έσιεις ένα alter ego, έναν άλλο εαυτό, που είσαι εσύ, αλλά κι όχι μόνο. Ένας χρόνος που εν είμαι μόνο εγώ, αλλά είμαι τζαι η Ερυκίνη, η Ερυκίνη σας.
Ελπίζω να το απολαμβάνετε τζι εσείς όσον το απολαμβάνω τζι εγώ. Θέλω να δεσμευτώ δημόσια για πολλές και καλές αναρτήσεις, αλλά εντάξει, ας μεν διώ υποσχέσεις που εν ξέρω αν θα τηρήσω. Ξέρω πάντως μετά βεβαιότητος ότι θα συνεχίσω να είμαι η Ερυκίνη σας, η Ερυκίνη μου για αρκετόν καιρόν ακόμα.
Σας αγαπώ και σας φιλώ.

11 σχόλια:

ρίτσα είπε...

μάνα μου ρε. άτε, πάντα να εν έτσι ευχάριστοι οι απολογισμοί στες επετείους του μπλογκ σου.

χάππι μπέρθτει ερυκίκη:)

Kato Ydata είπε...

xro-o-nia polla se sena, xro-o-nia polla kai eutixismena!

p.s: paroligo na simpesoun me ta kanonika sou. Apo tou xronou mporeis na kaneis megalitero party na giortazeis kai ta dio. i mavrou tha dextei. Euxes gia polla kala posts.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα είμαστε και του χρόνου :)

Χρόνια πολλά και καλά

Sike είπε...

ππιιιιι... είδα την κάρτα τζιαι επήρα το ότι εχώρισες... ύστερα είδα την πρώτη πρόταση τζιαι ενόμισα έκλεισες ένα χρόνο σχέσης... ύστερα εκαταλάβα ότι άλλα λόγια θκειε παπά, εγώ.

την νουτέλλα εκατάλαβα την σίουρα όμως... serve away!

anais8isia είπε...

Χρόνια σας πολλά Ερυκίνη, εσένα και του blog σου. Συνέχισε να γράφεις τόσο ωραία, όπως συνήθως.

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

ΕΡΥΚΙΝΗ

ΟΣΑ καράβια τὰ νερὰ τῆς Μεσογείου σχίζουν
σὰν περιστέρια ὁλόασπρα διπλώνουν τὸ φτερό των
μπρός σου, Ἐρυκίνη· καί, ξανθὴ μητέρα τῶν Ἐρώτων,
σὲ Σὲ λιβάνι ἁγνό, στὶς Κόρες σου χρυσὸν κομίζουν.

Καλὸ ταξίδι, ὦ Εὔπλοια, τοὺς δίνεις κι ἀρμενίζουν
πρίμα μὲ τὸ βοριὰ καὶ πάλι πρίμα μὲ τὸν νότον·
στὴν ἀγωνία τῆς τρικυμίας δὲ χύνουν τὸν ἰδρό των
καὶ τἀγαθά, στὰ πέρατα τῆς γῆς ποῦ θησαυρίζουν.
(...)
Ι. Γρυπάρης, Σκαραβαίοι και Τερρακότες, Αθήνα, Εστία, 1928, σ. σ. 29−30

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα και απο τον Τιμουρ :)))))))))))))))

Eólica είπε...

Να σου ζήσει ρα! Εν τον ίδιο τζιαιρό που εγεννήσαμεν αλόπως! Χάτε πάντα τέθκοια όμορφα

Ερυκίνη είπε...

Μάνα μου ρε...... σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τζαι για τζαι το βλογ!!

@ Μαρια
εν ετσι που εσαντανωσα τα γενέθλια τούτον τον μήναν!! εν πολλά τα αναθεματισμένα.

@ sike
ήταν να χωρίσω τζαι να λαλώ i am more fun now that i am one??? εντάξει, έννεν τζαι τόσον παράλογον να ελάλουν κάτι τέθκοιον δηλαδή. όι για μένα

@ ΠΛΑΝΗΤΑΣ

φίλε μου δεν το πιστεύω!!!! το ποίημαν τούτον του Γρυπάρη εν φυλαμένον στο κομπουτερ εδώ και καιρό. θα το αναρτούσα λόγω γενεθλίων, αλλά ελυπήθηκα τον Γρυπάρη να τον βάλω σετάκι με τες τσιόφτες (=βλακείες) μου. Με συγκινείς πάντως, ακόμα μια φορά!

@τιμουρ
φκαριστώ σου ρε!!

@ αιολική γη
ρε αιόλικα ακόμα γελώ με το ποστ σου το "ξέρεις ότι γεννήθηκες στη Λευκωσία του '90"... Εν την εφηβείαν μου που επερίγραψες. Να σαι καλά!!!
ΤΟ καλόν με τα μπλοκκάκια εν ότι εμεις οι "μάνες" εν χρειάζεται τα παίρνουμεν στο πάρκον να παίξουν!!

drSpock είπε...

Να σου ζήσει και να το δεις όπως ποθείς! Γιατρόν ή δικηγόρο δηλαδή!
Άτε και εις του χρόνου.
Πάντως τζι εγώ το ίδιο με τη Σικε εκατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Erykini mou, Xronia Polla!!!M.