Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

Κοπέλλες τζαι κοπέλια,

γεια σας. Εχάθηκα ξέρω το, αλλά ετο οι διακοπές στην Κύπρο επιάσαν ούλλην μου την ώρα, οι οικογένεια, οι παρέες, οι γυροί.

Τωρά όμως που επιστρέψαμεν σε πατρίδες ξένες εννά αρκέψουμεν δυναμικά το βλόγγινκ και άγιος ο θεός. Έχω κάμποσα να σας πω, κάμποσα.

Αλλά αρκέφκω με το πιο σουρεαλιστικό των διακοπών στην Κύπρο.

Γιατί αγαπητέ ελληνόκαβλε ιδιοκτήτη του αγροτικού καταλύματος στα κρασοχώρια Λεμεσού που εμείναμεν πριν λλίες μέρες (πολλά ωραία περιοχή, ενθουσιασμός φουλ), άρεσεν μας πολλά ο παραδοσιακός ξενώνας σου. Τόσον που δεν μας έκοψεν η τεραστίων διαστάσεων καρδιά με τη γαλανόλευκη πόξω που το σπίτι, ούτε καν ο τσολιάς (ο πλαστικός μεν νομίσετε). Γιατί εντάξει μπορεί να είσαι τζαι καλαμαράς/καλαμαρού έτσι τζι αλλιώς τζαι να είσαι περήφανος για τους προγόνους σου. Γιατί όχι ένας τσολιάς στην είσοδο. Αλλά, κύριε φιλέλλην, τα σεντόνια τζαι τες μαξιλαροθήκες με τη σημαία τι τα έθελες? (σημείωσης: οι μαξιλαροθήκες είχαν τον σταυρό τζαι τα σεντόνια τες μπλε τζαι άσπρες ρίγες για να μεν συγχίζεστε)

Εν το εσκέφτηκες ότι κάποιοι εννά θέλουν να κάμουν σεξ στο πανδοχείο σου? τζαι εννά ανατρισιάσουν λλίον με το να φκάλλουν τα μμάθκια τους πας τη σημαία την απ'τα κόκκαλα βγαλμένη?? Δηλαδή είπαμεν αγαπας την Ελλάδαν, αλλά τόσον πολλά τα γέριμα??


ΥΓ1: Πάντως η όλη εμπειρία πραγματικά δια άλλη διάσταση στο "για την ελλάδα ρε γαμώτο".
ΥΓ2: Χρόνια σας πολλά τζαι καλά. Τζαι ότι καλύτερο για το 2013 ρε παιθκιά!!!

8 σχόλια:

Moonlight είπε...

Έλα ρε φίλε, πε μας το όνομα του. Τωρά θέλω να πάω για το χάζι ασπούμε.
Αλλά όι. Απλά πε μας το όνομα. Στείλε mail αν δεν θέλεις να το γράψεις δαμέ...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα κόοορη έχω να σου πω ότι τζείν' τα σεντόνια εν τζιαι ένα φαουσιόν ευρά .. Δε τα δαμέ (στο Home fashion) http://www.aiva.gr/
Εν επερίμενα ότι ήταν να σκεφτεί κάποιος να τα βάλει σε δωμάτια ξενοδοχείου. Στο "ράδιο" επαίζαν μόνο εθνικό ύμνο τζιαι εμβατήρια? :P

Ερυκίνη είπε...

Καλημέρα σας και χρόνια σας πολλά!!

Μουν μου, θα σου στείλω ημέιλ άμα θέλεις. Εν τω μεταξύ που ταλήθκεια ήταν πολλά ωραία τζιαμέ. Πολλά ωραία. Με εξαίρεση τα σεντόνια φυσικά αν τζαι περί ορέξεως κολοκοτή που λέμεν :)

Μαθητούδιν,
ήβρες τα!!! Εν τούτα ακριβώς!!! Εν τούτον που λαλείς ποιος θα τα εγόραζεν ολάν, αλλά έτο. Να είμαι ειλικρινής πέραν του σεντονιού τα υπόλοιπα ήταν φυσιολογικά. Εκτός που τον τσολιά στην είσοδο :)

postbabylon είπε...

υπάρχει και το είδος ελληνολάγνος τελικά! Να φανταστώ οτι επιτρέπονται μόνο ασκήσεις τύπου γκρήκ στάιλ;
χεχεχεχε

Χρόνια πολλά κόρη! Εβλάστησεν το γένιν της σχέσης;

Aceras Anthropophorum είπε...

Διεύθυνση και τηλέφωνο:!! δεν έχουμε την ευκαιρία να γ. και κάθημέρα πάνω στην Ελληνική σημαία, υπό την προστασία μάλιστα του σταυρού! Φαντάζουμαι το ζευκάρι θα φκάλλει φτερά όπως την ελευθερία!!

misharos είπε...

χαχα :)
εν τζιαι φανταζουμε να εκαμετε το οθωμανικο έννεν; :p

Ανώνυμος είπε...

Χαχα.
Μπραβο ερυκινη.
Τουτον εσκεφτηκα τζι εγω καθως εθκιέβαζα το κειμενο σου.
Οτι δλδ εν ευκολο ν ασελγησεις πας σε τεθκια συμβολα...
Αθθυμιζει μου τες αμερικανιες με κατι σεξοβομβες πλειμειτ με το μαγιο σε φοντο αμερικανικης σημαιας.
Ουλλοι εσκεφτηκαμεν το ας το δει τζιαι τζινος.Εν κριμα το πραμα

Andreas

Moonlight είπε...

στείλε στείλε, έννα πάρω μοΤέλλα για φωτογράφιση με το κόνσεπτ που λαλεί ο Αντρέας πιο πάνω!