Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κατάθλιψη στο γραφείο

πριν λλίες μέρες στο International Dinner party του γκρουπ (φέτος είσιεν πολλύν κυπριακήν κουζίνα με πουρκούριν τζαι κολοκούθκια με τ'αυκά που είχαν ΤΟ σουξέ) εσυζητούσαμεν για το πως πετάσσουμεν κάτι τόνους φαγιών που εν αρκετά να ταίσουν ούλλους τους ανθρώπους που πεινούν (πρόσφατον άρθρο σε μια εφημερίδα) τζαι η συναδέλφισσα η πολωνή ελάλεν ότι εταιρίες όπως το Λιντλ προτιμούν να πετάσσουν φαγιά γιατί πρέπει να πιερώννουν φόρο για να τα διούν στους φτωχούς (ποιος έξυπνος το εσκέφτηκεν τούτο).

 Η αμερικανίδα η συναδέλφισσα επρόσθεσεν το πως μια μεγάλη μάρκα ρούχων, κάτι & Fitch (τζείνοι που έχουν τίτσιρα μοντέλα στα μαχαζιά τους), κρούζει τα ρούχα που μεινίσκουν απούλητα γιατί αν τα δώκει στους φτωχούς αυτομάτως η μάρκα χάνει κάτι που την αξίαν της (κάτι παρόμοιον άκουσα για το Η&Μ τζαι δεν εξαναπάτησα).

Τζαι μετά τα τελευταία νέα που Ελλάδαν, όπου οι αριθμοί αρκέφκουν να παν καλλύττερα είπαν σήμερα, κάποια πλάσματα φυσικά πεθανίσκουν ον δε γουει, αλλα δε βαριέσαι τα νούμερα να φκαίνουν σωστά.

 Σε κάτι τέθκοιες φάσεις σκέφτεσαι κάτι πάει λάθος με την ανθρώπινη ράτσα. Κάπου κάτι εχάσαμεν. Τζαι θυμούμαι τούτες τες κουβέντες του George Carlin (ο άνθρωπος θεός). Μακάρι να έφτανα τζαι εγώ σε τζείνον το σημείον, που θα μπορούσα να κάμω το ίδιον πράμαν, να εγκαταλείψω το είδος μου ή την ελπίδα για το είδος μου τζαι να μεν με πονούν κάτι τέθκοια. Ίσως ακόμα λλία χρόνια απογοήτευσης...

3 σχόλια:

Moonlight είπε...

abercrombie & fitch.
Εν εκατάλαβα γιατί να χάσουν αξία;
Στην Κύπρο θα ήταν ένας που τους τόπους που θα έλεα ότι όντως ο κόσμος έτσι θα εσκέφτετουν.
Αλλά αφού ξέρω πολλές εταιρείες που δίνουν στον ερυθρό σταυρό κλπ που ασπούμε εγώ εν μπορώ να τες αγοράσω (μιλούμε και για ρούχα, και για είδη σπιτιού), και εν εβρέθηκε κανένας να πει ουυυ εν αγοράζω σεντόνια ξανά που το τάδε χαϊκλασάτο μαχαζί γιατί έχουν τα ίδια οι τάδε φτωσhοί. (το φτωχός πότε έγινε τύπου ξιτιμασιά εν το κατάλαβα ακόμα).
Τι να πω....τι να πω, πραγματικά...

Αυτομολημένη είπε...

When you're born into this world, you're given a ticket to the freak show... {If you're born in America you get a front row seat}...(!)ο πιο σωστός ορισμός της ζωής μας

Ερυκίνη είπε...

@Moon

Τζείνοι, τζείνοι. Γιατί οι ψωνάρες που πιερώννουν λεφτά για να φορούν μάρκες εν θα πιερώννουν για να φορούν κάτι που το φορεί τζαι ένας φτωχός. ξέρω γω? γιατί εν παλαβοί. Γιατί εν υπάνθρωποι. Ουτε τζι εγώ καταλάβω να σου πω την αλήθκεια.
Το "φτωχός" ήταν τζαι ένι ρετσινιά. Τζαι η Μάνα μου που ξέρει πολλά κάμια φοράν άμαν της λαλώ ότι εν είμαστεν ποιον στες ταινίες τες παλιές τες ελληνικές λαλεί "νομίζεις ότι ο κόσμος άλλαξεν αλλά στην ουσίαν θορεί την πούγκαν όπως την εθόρεν πάντα". Η φτώσια εν η μεγαλύτερη διάκριση στο τέλος της ημέρας.

@Αυτομολημένη
νομίζω εν τζαι η αγαπημένη φράση του Carlin! Εν θα διαφωνήσω!