Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Όσο για την Κύπρο...

(επειδή εν έχω τζαι πολλήν ώρα σήμερα)

έχω να πω ότι προ κρίσης είχα τζείνη την ψευδαίσθηση ότι εντάξει ρε παιδί μου είμαστεν τζαι εμείς καμπόσοι, αλλά τόσον μπουρδέλον όσον η Ελλάδα όι εν είμαστεν.

Όσον περνά ο τζαιρός, τόσο βεβαιώνουμαι ότι είμαστεν τζαι παραείμαστε, μεν σου πω ώσπου να τελειώσει τούτον το πράμαν θα τους ξεπεράσουμεν.

ΥΓ: είμαστεν τζαι μαλάκες που πάνω. Τα σκάνδαλα πέφτουν βροχή τζαι εμείς ύπνο βαθύ. Που τον Κληρίδη ο οποίος (πιο ανοιχτά δεν γίνεται) έκαμεν παράβαση καθήκοντος για προσωπικούς λόγους τζαι δεν εκινήθηκε φύλλο (με να απολογηθεί, που να παραιτηθεί), στον Βγενόπουλο που δεν τον εσύναξεν κανένας ακόμα τζαι ας είπεν στην τηλεόρασην έτσι δημόσια, ότι είσιεν στοιχεία για το ξέπλυμα Μιλοσεβιτς τα οποία εκράταν κρυφά, ως στους συγγενείς του πρόεδρα που εφκάλαν εκατομμύρια έξω πριν το κούρεμα. Μπουρδέλο λαλώ σου, μπουρδέλο.

UPDATE: εξήχασα τα άλλα τα ωραία, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να φκάλει ταπέλλες που εν δημόσια περιουσία, έτσι χωρίς να του κάμουν τίποτε. Κάτσε να έρτω πίσω, θα φκάλω το στύλλο στη στράτα μας  τζαι θα βάλω όνομαν οδού στα ολλανδέζικα. Αφού ο καθένας κάμνει ότι θέλει (αν δεν πάει να ξαναβάλει την ταπέλλαν πίσω ο δήμος δεν ξέρω τι θα γινεί... α) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: