Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας

Αγαπημένοι μου αναγνώστες,
σε λίγες μέρες η Ερυκίνη σας αναχωρεί για την πόλη των ουσιών, των λουλουδιών, των καναλιών, της μπύρας, των ομοφυλοφίλων, των μουσείων και του επιτρεπόμενου σεξ στα πάρκα κι εγκαταλείπει για λίγο μόνο την καυτή Λευκωσία, αφήνοντας πίσω της τη φρενίτιδα της γρίππης των χοίρων, τους προδότες τζαι τους μη-προδότες, τους Λευκωσιάτες του Πρωταρά τζαι τους Λευκωσιάτες του κάμπινγκ στην Πόλη (τη Χρυσοχούς, όι την άλλη), αρρωστημένους και αγρίμια. Φεύγω, τώρα φεύγω.

Έτσι κλείω το το μαχαζίν για μερικές μέρες. Έχω να σάσω βαλίτσαν, να δω κάτι συγγενείς που θα μας κατεβούν, να προσπαθήσω να αποφύγω ακόμη ένα συγγενικό γάμο, τζαι να πάω Άμστερνταμ, να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω, να περπατήσω ώσπου να φκάλουν τα πόθκια μου παμπουλούδες τζαι να το καταφχαριστηθώ. Θα επιστρέψω δριμύτερη.....

Όσο λείπω, να προσέχετε τζαι να περνάτε καλά. ΛΛιότερος χρόνος μπροστά που την οθόνη, περισσότερος χρόνος μπροστά που ανθρώπινες φάτσες. Σας φιλώ. Σας αγαπώ.

6 σχόλια:

ρίτσα είπε...

αχ ωραία, εν πολλά όμορφα και ήσυχα να περάσεις καλά!

χέλεν είπε...

δωμάτιο δωμάτιο στο Άμστερνταμ, χασίς και μια χασίς και μια γυναίκα...ντιρλιντιρλιντιρλιντιιν!!

http://www.youtube.com/watch?v=bpysDw5UPis

καλόοοο ταξίδιιιιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi darling! xx

Ανώνυμος είπε...

sto kwlaraki!

Kato Ydata είπε...

Να δω τις παμπούλες τζιαι τίποτε άλλο. :)

P.S. καλό ταξίδι, δεν μπορούσα να στείλω μήνυμα με το κινητό. Ελπίζω να πετύχατε το λεωφορείο. Εδώ στες πολωνίες όλα καλά. ΟΒΕΡ.

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Θέλω δώρο! :p