Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ιστορίες από το Αμέρικα 2



(μετά από παράκληση εκατοντάδων τηλεθεατών...)

είμαστεν που λέτε στη Βοστώνη, ακόμα στην προ συνεδρίου εποχή (δηλαδής εγώ τζαι η σχέση κάμνουμεν διακοπούλες). Την πρώτη νύχτα εφκάλαμεν την στο Οκτόμπερφεστ Βοστώνης πίνοντας μπύρες, τρώγοντας λουκάνικα, ακούγοντας αυθεντικές βαυαρικές μουσικές τζαι παρακολουθώντας το λεγόμενο stein hoist, δηλαδή
ς ένα διαγωνισμό που οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κρατήσουν ψηλά ένα
ποτήρι μπύρα όσον περισσότερο μπορούσαν (μόνον οι αμερικάνοι θα εβάλλαν τόσες πολλές αμερικανικές σημαίες σε έναν καθόλου αμερικανικό event).




Τη δεύτερη νύχτα εξουθενωμένοι που το 10-χιλιόμετρα-περίπατο σε χάρβαρντ τζαι ΜΙΤ (τρομάααρα μας) αποφασίσαμε να κάτσουμε κάπου κοντά στο ξενοδοχείο. επίαμεν για φαί τζαι μετά στην επιστροφή αποφασίσαμε να πάμε σε ένα μπαράκι λλίον πιο κάτω που το χόστελ μας, που το εσινιάραμεν την προηγούμενη νύχτα ότι ήταν ωραία φάση. Πάμε που λέτε, ωραία τζαι καλά. Η μουσική ακούετουν πολλά ωραία, αλλά ρε παιδί μου με το που εμπήκαμε μέσα, το μπαρ γεμάτον άντρες. είσιεν τζαι οθόνες που εδείχναν αμερικανικό ποδόσφαιρο τζαι γενικώς η διακόσμηση με τρόπαια τζαι εικόνες που αθλητικές στιγμές. Λαλώ, ωχ εππέσαμε σε αντρικό στέκι. πάμε στο μπαρ, ούλλοι να με θορούν που πάνω ως κάτω. (double ωχ). τέλοσπάντων, πιάννουμεν τα ποτά μας καθούμαστεν. τζαι τζιαμέ συνειδητοποιώ ότι οι φαν των αθλητικών σε αυτή την πόλη δεν ήταν ακριβώς ότι θα ανέμενε κανείς. Καταρχήν οι μισοί επίναν κοκτέιλ, πολλά λλίοι μπύρες τζαι ως γνωστόν ο άντρας ο βαρύς που την μπύρα φαίνεται. Μετά ήταν τα ρούχα. Κάποιοι ρε παιδί μου πολλύν στυλ.

Σε κάποια φάση, λαλεί μου η σχέση "εκατάλαβες ότι είμαστεν σε γκέυ μπαρ έννεν? εν τζαι πειράζει σε?". Αμ έτσι εξηγείται που μας θορούν ούλλοι τόσην ώρα, εσκέφτηκα. Αλλά γιατί όχι? ωραία μουσική, ωραία σανγκρια, ωραίος τόπος, είπιαμεν τα ποτά μας, είδαμεν το ματς ως το τέλος, η σχέση είσιεν τζαι κάτι σουξέ πιστεύκω αλλά ήμουν δίπλα κέρβερος εν εκόντεψεν κανένας, ε τζαι σιγά σιγά έσσω μας.

Τζαι ποιος είπεν δηλαδή ότι οι γκέυ εν ασχολούνται με μάππες?? Στερεότυπα, στερεότυπα. Τς, τς, τς.

2 σχόλια:

Moonlight είπε...

αλλά εφαίνετουν ωράια φάση το μπαράκι κατά τα άλλα....
άμπα τζαι επροσπάθαν να σου πει τίποτε η σχέση; :S όι πως θέλω να σου βάλω ψύλλους στα αυτιά... lol

εν επερίμενα να εν τόσο πορωμένοι με τη μάππα, αλλά τι σκατά; ολόκληρη αμερική, εν λογικό ΚΑΠΟΙΟΙ εν εν ποδοσφαιρόφιλοι...!!

πάντως ούτε εγώ εν θα είχα πρόβλημα να επήεννα, σχεδόν έκαμα το, στην πόλη που ήμουν στη Γαλλία ήταν παντού τζαι πολλά άνετοι οπότε εσυνηθίσαμεν!

Noor είπε...

Σε τέτοια μέρη συνήθως τα κόκτεϊλ χτυπούν ρέστα. Ελπίζω να τα απολαύσατε.
Δεν ήξερα ότι γιορτάζεται το Oktoberfest και εκτός Γερμανίας. Ενδιαφέρον... Βρέθηκα μια φορά στο αυθεντικό του Μονάχου (για συνέδριο πήγα, σιγά μην ήταν για το Oktoberfest) και μου φάνηκε λίγο υπερβολικός ο ενθουσιασμός και το 'καρκασιαλλίκκι'. Μάλλον επειδή η μπύρα δεν είναι το ποτό μου.
Ευχαριστώ που ανταποκρίνεσαι στις παρακλήσεις του φιλοθεάμονος κοινού!