Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Bitchy post about Dutch trains

Όταν επιτέλους επεράσαμεν τα σύνορα τζαι εμπήκαμεν στα ιερά χώματα του Βελγίου (πρώτη φορά εχάρηκα τόσο να επιστρέφω Βέλγιο) είπεν μου η σχέση: "υποθέτω να καρτερούμεν έναν bitchy post about Dutch trains, έννεν??"

Τζαι ενώ στην αρκήν είπα να μεν είμαι τόσον προβλέψιμη... εν αντέχω.

Αγαπημένε αναγνώστη έτυχεν σου ποττέ να τσακκίσουν τόοοοοσον πολλά τα νεύρα σου, να πάθεις τέθκοια συκκίρτισην που να βάλεις τα κλάματα ομπρός που ούλλον τον κόσμον??
Εμέναν έτυχε μου σήμερα.

Τζαι ξέρεις τζιαμέ που ξεχειλίζει ας πούμεν το ποτήριν εν τζιαμέ που φτάνεις μετά που ώωωωρες (τονίζω το ώρες) ταξίδι με τρένα, μετρά, λεωφορεία (μεν σου πω τζαι αεροπλάνα τζαι βαπόρια) επιτέλους στο Αμστερνταμ-Σεντράαλ χαρούμενος τζαι λαλούν σου ότι ναι, ναι πρέπει να πιάσεις θκυό τρένα τζαι να πάεις πίσω στην στάση ναι τζείνην την στάσην που επέρναν το πρώτο λεωφορείον που έπιασες η ώρα 10 το πρωί γιατί ναι ναι που τζιαμέ φεύκει τελικά το τρένο για Βρυξέλλες (άσχετα που εσύ εκοίταξες την συνεχώς ενημερωμένη ιστοσελίδα τρομάρα μου που το χάραμα του φου τζαι ελάλεν σου ότι το τρένο σου εν μια χαρά) τζαι ούλλον το ποΰριν που έκαμεν ήταν παντελώς άχρηστον. Τζαι θέλεις να φακκάς να φακκάς να φακκάς την κκελλέν σου πας τον τοίχο.

Αλλά ξέρεις τι?? θα κάμω την έκπληξη (κρίμας που η σχέση εν καταλάβει κυπριακά). Παρά τη συκκίρτιση, τζείνον που έχω να σας πω εν ότι νιώθω τυχερή γιατί σε τζείνον το τρένον που ετράκκαρεν θα μπορούσαμεν να είμασταν κάλλιστα τζι εμείς. οπόταν κατά κάποιον τρόπο το Σαββατοκυρίακον εν επίεν όσον άσιημα εμπορούσεν να πάει...

τζαι αν έβλεπα τα πράματα τόσον ψύχραιμα τζαι θετικά θα ήμουν ζεν μάστερ τζι όι η Ερυκίνη.

ΥΓ: επιπλέον bitchiness : πόσον αδιανόητον ένι να σταματούν να κυκλοφορούν για τρεις ώρες τα λεωφορεία (τζαι τα ταξιά!!) επειδή εν η γ*******η η παρέλαση των λουλουδιών?? Ας πούμεν εν το ιβέντ της χρονιάς. έσιεις έναν ολόκληρο χρόνον να σκεφτείς εναλλακτική διαδρομή για τα λεωφορεία. τζαι άτε ξέρεις ότι θα σταματήσουν τα μέσα μεταφοράς για 3 ώρες. ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ μου δεν βάλλεις μιαν ανακοίνωση στην ωραιότατη υπερσύγχρονη ηλεκτρονική πινακίδα σου? Να μεν κάθεται ο άλλος σαν το μαλάκα να καρτερά τα λεωφορεία που όλο έρχονται αλλά ποτέ δεν φτάνουν.  (το τι πέρασα τούτο το σουκου δε λέγεται)

ΥΓ2: τζείνος που νομίζει ότι επέρασα τούτα ούλλα τα μαρτύρια για έναν wild σουκού στο άμστερνταμ εν τζαι πολλά γελασμένος γιατί ναι ναι on top of everything, τούτον ήταν το πρώτο μου σουκού μετά σχέσεως τζαι πεθερικών (δες επόμενον ποστ αύριο που την δουλειά, τωρά πάω να ππέσω).

ΥΓ3: τζαι τι στ'ανάθεμαν έπαθεν το blogger??ίσια σήμερα ήβραν τζαι τούτοι???

3 σχόλια:

Noor είπε...

Μα, σάννα τζαι έχουν ένα θέμα στην Ολλανδία με τις μεταφορές γενικότερα;
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17789343

Ελπίζω να ηρέμησες μετά την περιπέτεια σου. Σκέψου ότι υπάρχουν άλλες χώρες που δεν έχουν καν τρένα και μετρά (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε).

Ανυπομονούμε για το ποστ σχετικά με τα πεθερικά. Και εδώ να υπογραμμίσω ότι το γεγονός πως η σχέση δεν μιλά ελληνικά ή κυπριακά λειτουργεί εις όφελος μας, άρα μην το κλαις και γράφε ελεύθερα!

Ερυκίνη είπε...

Κοίτα έννεν τζι άσιημον τούτον με τες βάρκες (γλυτώνεις τζαι που τα καυσαέρια). Μόνον να μεν ππέσει κανένας μες το νερόν, πρέπει ναν τέλεια λετσιό :))

Κοίτα που τζείνες τες χώρες (ξέρω μιαν) ξέρεις εν έσιει τίποτε, εν καρτεράς τζαι τίποτε. Που τζείνους που έχουν έτο καρτεράς.

Το ποστ έρκεται, έρκεται :)

Ερυκίνη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.