Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Μειώσεις

Είπα σιήλλιες φορές να μεν ασχολούμαι με μικροπράματα στο βλογ, αλλά μιλούμεν ενευρίασα, τζαι δεν αντέχω να μεν το πω, εννά σπάσω.

Μιαν εφτομάδαν περίπου πριν να πάω Αμστερνταμ εφκήκεν ανακοίνωση, ούλλον χαράν, ότι μειώννουνται οι τιμές των καυσίμων, τζαι όντως την επόμενη μέρα που 0.93-0.94 οι τιμές ήταν 0.89-0.90 ( η αμόλυβδη 95 μιλούμεν τωρά).

Μιαν εφτομάδαν μετά επιστρέφω που το Άμστερνταμ, πάω στην πεζίναν τζαι τι να δω;;;; η τιμή πάλε 0.93. Συγγνώμην, λαλώ που μέσα μου, καλά, ρε γαμώτο, τούτη εν η μείωση σας; της μιας εφτομάδας τζαι πάλε τα ίδια;

Σήμερα στην πεζίνα η τιμή ήταν ακόμα πιο ακριβή με την αμόλυβδη 95 να εν 0.965 σεντς. Τι σκατά γίνεται ρε;;;

τζαι ξέρεις γιατί νευριάζω; όι γιατί πιερώννω την πεζίνα σαν ναν γρουσάφιν (ο μαύρος χρυσός που λένε, καλά εντάξει, ξέρω ότι αλλού εν ακόμα πιο ακριβά), ούτε γιατί η άλλη μου εναλλακτική εν το να πιαίννω με το λεωφορείο του χωρκού με τα συγκλονιστικά ωράρια 630 και 830 το πρωί προς Λευκωσία μόνον, και 1230, 1630 από Λευκωσία μόνον, αλλά γιατί ξέρω ότι μετά που λλίον τζαιρόν εννά φκεί ο κύριος υπουργός, αυτή τη στιγμή εν αθθυμούμαι ποιος ένι (ούτε τζαι με κόφτει να σου πω την αλήθκεια, έχω νεύρα), τζαι εννά πει "παιθκιά είμαστεν τόοοσον καλοί που εννά κάμουμεν τζιάλλην μείωση στα καύσιμα" αλλά στην πραγματικότηταν η τιμή εννά επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο τζαι εννά απαιτούν να τους πούμεν μπράβο που εκάμαν θκυό μειώσεις στα καύσιμα τζι όι μιαν.

Εν όπως τα καταστήματα που πριν τα ξεπουλήματα βάλλουν πάνω στες τιμές τζαι μετά στο ξεπούλημα λαλούν σου 50%, θορείς τη διαφορά τζαι φύρνεσαι, τζαι λαλείς, εν ευκαιρία να το γοράσω.

Αλλά, βέβαια, άμαν εννά κάμεις μείωσην φωνάζεις το να το μάθει ο τόπος, άμαν εννά κάμεις αύξησην το πολύ πολύ στην τελευταίαν σελίδαν της εφημερίδας. Και ΑΝ (όι ΚΕΑΝ, και αν).
Τζαι να μας εξηγήσετε παρακαλώ τι έγινε που τα προχτές τζαι εκρίθηκεν αναγκαίον να αυξηθεί η τιμή. Όι απαιτώ να μου πει κάποιος. Θέλω να ξέρω.

Τζαι τέλοσπαντων, αν θα κάμνετε αυξήσεις στα καύσιμα, με γεια σας με χαρά σας, φτάνει να μπορώ να έχω εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. μπορώ;

Άτε ρε, εβαρέθηκα. εβαρέθηκα σας.

9 σχόλια:

Chrys είπε...

έχουμε και επιτροπή ανταγωνισμού και επίτροπο ενέργειας αλλά δεν τους βλέπω να κάμνουν και πολλά...

Ανώνυμος είπε...

pios en o epitropos energias.
Pantos ego erikini mpeno sto site kai vlepo pia en ta pio ftina venzinadika kai prospatho na vallo pezina pou tziame

Ερυκίνη είπε...

επιτροπή ποιου ανταγωνισμού ρε chrys??? έτο εκάμαν τα σιόνιν ούλλοι.

Ανώνυμος είπε...

oh eppeses pano sto thema
http://www.nomisma.com.cy/MAIN/index.htm

nic είπε...

ενημερωτικά σήμερα η πιο φτηνή εν η lucoil, (αύξηση μόνο 0.28 στην αμόλυβδη 95) τωρά εν 92.4 σε σύγκριση με τις άλλες εταιρείες που χρεώνουν από 96 και πάνω

ναι, εφκάλαν νάμι

Ανώνυμος είπε...

erikiny mou ekatadikastikan pou tin EPA simera kai anamenounte ekseliksis.Idomen

Ερυκίνη είπε...

αγαπημένε ανώνυμε, είχα γράψει ένα πόστ κάποτε που σαπίζει στα πρόχειρα μου προς το παρόν στο οποίον εξέφραζα την άποψή μου ακριβώς σε αυτό το πράγμα. Το "καταδικάζω" των πολιτικών και των υπευθύνων. Που πάει κάπως εξής. Το να πεις καταδικάζω είναι ένας τρόπος να πουν κάτι, αλλά να μην μας πουν και τίποτε. Εγώ προσωπικά ως Ερυκίνη χέστηκα αν καταδικάζεις τζι αν μεν καταδικάζεις. Τι καμνεις για το πρόβλημαν. Τούτον με κόφτει. Πράξεις. Που ννα κάμουν κάτι, καλώς, διαφορετικά δεν δρώννει το φτιν μου. Αλλά έσιεις δίκαιον, ας αναμένουμεν, να δουμε τι θα δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Eshis dikeo.Pou logia evarethikamen.Anamenoume praksis tora kai tha doume pos enna pai i ipothesis

Unknown είπε...

DEN EPIDEXETAI TA ELLHNIKA O YPOLOGISTHS/MIA EPAFH ME MAKRYNOYS FILOYS ISOS NA S ENDIAFEREI/APO THN KRHTH KAI TO LONDNO, TO MLOG alkman.gr, EKPEMPEI KAI MERIKA THEMATA MOPEI NA NAI KOINOY ENDIAFERONTOS
FILIKA
alkman.gr